top of page

Raudteevedu HiinastKuna praegu on lennutranspordis nö täiuslik torm ehk hinnad on väga kõrgeks läinud ning ruumiga suured probleemid. Transiitajad Hiinast on veninud väga pikaks. Siinkohal on heaks alternatiiviks raudteetransport, mille hind on kordades madalam lennuveost ning transiitaeg võrreldes merega ligi kaks korda lühem. Pakume Hiinast iganädalasi väljumisi nii osa- kui ka täiskonteineritele. Transiitaeg Varsavisse on kõigest 14 päeva ning rongid on varustatud GPS seadmetega, mis võimaldab igapäevaselt kauba liikumist jälgida. Varssavist laetakse kaubad autodele, mis transpordivad need lõppsihtkohtadesse Euroopas. Kokku transiitaeg alates kauba valmisoleku ajast Eestisse u 28 päeva.

Mida veel ära märkida raudteeveo puhul Hiinast on veokindlus, rongid sõidavad kindlate marsruutide järgi kindlate graafikute alusel ning transiitajas või üsna kindel olla.

Huvi korral võtke minuga ühendust ning saame koos asjad üle rääkida.

Kalev Kirt

Co-Founder and Sales Manager

Flameko Forwarding LLC

Seemne tn. 4, 10617

Tallinn, Estonia

Ph +372 535 000 10

Fax +372 530 706 27

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.eu


bottom of page