top of page

Kaubaga Hiinast kiire aga veo eest väga maksta ei taha?



 

Siis tasuks pilgud pöörata just raudteeveo poole, kui oled olukorras, kus lend jääb liiga kalliks aga merevedu on jällegi ülemõistuse aeglane.

Alustuseks kiirelt, kes veel pole kursis, siis Hiinast Euroopasse ja vastupidi on võimalik lisaks lennu- ja meretranspordile kasutada alternatiivina ka raudteevedu. Selle peamiseks eeliseks mereveo ees on lühem transiitaeg, mis osakonteinerveo puhul jääb u 30 päeva juurde uksest Hiinas ukseni Eestis (võrdluseks osakonteiner meritsi jääb sinna 60+ päeva kanti). Peamiseks eeliseks lennuveo ees on madalam veokulu, mis reeglina annab 50%lise võidu. Kuna rong nagu ikka sõidab mõlemas suunas, siis on ka kaupu vedada võimalik raudteega samamoodi mõlemas suunas. Aa ja nii palju veel infoks, et raudteeveo puhul esimene ots Hiinas ja viimane ots Euroopas toimub autoga, Euroopas saabub rong Warsawisse ja sealt laeme kaubad konteinerist autole Tallinnasse.

Kui seni oleme eelkõige oma lennuteenuse üle olnud uhked ja veidi nina püsti, siis peale väikest arendustööd saame seda olla ka täiel rinnal oma Hiina suunalise raudtee teenuse üle.

Sinu jaoks tähendab see eelkõige madalamat veokulu, kiiremaid vastuseid ning paremat teenust ja kontrolli kauba üle kogu teekonna vältel.

Seega, kui oled olukorras, mida alguses kirjeldasin, siis võta meiega ühendust ja vaatame koos üle, kas saame raudteeveoga olukorra lahendatud.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

Seemne tn. 4, 10617

Tallinn, Estonia

Ph +372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page