top of page

Parim aeg Hiinast kaupa lennutada aga... 

Üle väga pika aja on turu taastumine olnud peale Hiina pühasid väga aeglane. Peale pühi langesid hinnad täiesti põhja, nii põhja, et rohkem neil lihtsalt enam kuhugi minna ei olnud ja nad on seal sesinud praktiliselt tänaseni. Ühesõnaga lennuhindades Hiina pühad kestavad tänaseni. Siiski viimastel nädalatel on märke turu taastumisest ja muidugi kõik analüütikud nagu ühest suust ennustavad peagi algavat tõusu. Kuna hinnad on täiesti põhjas siis ainuke tee on neil edasi minna ainult üles poole. Seega kõigil kellel Hiinast lennulauba toomised ees siis tasuks praegu võimalusel olukorda ära kasutada ja need pigem tuua varem ära, kui hiljem, sest võit võib olla +/- 1 USD / kg pealt lennuhinnas seega korralik kokkuhoid toote või komponentide omahinnas. Mis kõige parem, kuna praegu veel turg madal ning vabaruumi on, siis kaubad saame kohe lennukile ja peagi on nad ka sinu laos.


Kõige kiirem saada lisainfot ja veohind on soov saata mailile forwarding@flameko.ee ja meie meeskond vastab sulle kiirelt ning kõige edasise eest kanname hoolt juba meie, suhtleme otse sinu tarnijaga Hiinas, lepime kokku detailid, laadimised jne. Sina tegele enda tähtsamate tööasjadega ning kõige olulisega hoiame sind juba ise kursis kuniks kauba saabumiseni sinu lattu.

Tere tulmemast pardale :)

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

bottom of page