top of page

INFOKS: USA / Kanada eri- ja kiirveod 

Infoks kiirelt kõigile siia muude maailmasündmuste vahele USA ja Kanada suunal oleme viimasel ajal teinud päris palju vedusid, mis on igast küljest olnud väga erilised - laevade remont, messikaubad, ajakriitilised veod, edasi-tagasi lavatehnika konsterdile ja nimekiri läheb edasi.

Võimekus mõlemas riigis teha väga keerulisi ja ajakriitilisi asju on meil päris suur ning see on kohaks, kus tihti suuremad rahvusvahelisemad vedajad kipuvad just hätta jääma ala kaup seisab kuskil tollis aga keegi ei tea midagi ning info ei liigu. Meil on selleks eraldi partnerid ning mõlemas otsas on alati üks kindel inimene, kes antud veoga tegeleb, mis tähendab, et info liigub kiirelt ja asjad saab alati korda aetud ka töövälistel aegadel. Sellised veod on üldjuhul sellised, kui asi ei saa korralikult ära tehtud, siis on kogu raha raisatud ja kaubaga tegelikult enam midagi teha ei ole kuna kõik kuupäevad on mööda lastud.

Teeme erinevalt paljudest teistest asju, mida enamus võibolla ei teagi, USAsse minevad kiireloomulised lennukaubad saavad sisse tollitud enne, kui lennuk kaubaga üldse USA pinnale maandub, ATA Carneti puhul teame iga USA lennujaama puhul, mitu päeva sellega konkreetses tollipunktis aega läheb jne

See praegu lihtsalt kõigile infoks kuhugi kõrvataha ära panna ja vajduse tekkides saame alati asjad jooksvalt ülevaadata.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

bottom of page