top of page

INFOKS: Korje/jaotus, ladu ja komplekteerimine USA-s (ka trading) 

Kõigile infoks, kes USAst toovad või viivad sinna, saame pakkuda seal pool kaupade korjamist või saatjate poolt lattu saatmist (nt drop shipping), laos kaupade komplekteerimist vastavalt sinu tellimusele ning edasist Eestisse transporti. Mis siin erinev tavapärasest on, seda saame teha väiksemas skaalas st näiteks kastide kokku kogumine 1-2 nädala jooksul ning ühele alusele komplekteerimine. Ei eelda mahtusid ala 100-200 alust. Sama kehtib ka teistpidi ehk kaupade saatmine USAsse, sealne ladustamine ning vastavalt tellimustele väljasaatmine.

Mis puudutab veel Eesti suunas liikuvaid kaupu, siis võimalik on pakkuda neile ka USAs trading teenust. See siis tähendab eelkõige kahte asja. Esiteks teie soovitud kaupadele otsitakse tarnijad ja ostetakse neilt USAs kaubad kokku või teise variandina ostetakse kaup teie leitud USA müüjalt, kes ei viitsi või ei soovi tegeleda väljaspool oma riiki asuvate ostjatega nt tarnija, kes töötab Euroopas juba ainult ühe kindla maaletoojaga. Võimalus on maaletooja jätta vahelt ära ning osta otse USA tarnijalt nende omahindadega. Mõlemal juhul on edasine paberimajandus koos transpordiga Eestisse juba lihtne ja korraldatud.

See siis hetkel infoks, kui kellegil midagi kõlama jääb praegu, saab asjad üle rääkida täpsemalt.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page