top of page

INFOKS: Kaubalennukid lendavad ja kaubad seisma ei jää 

Kõigile jällegi kiireks infoks olgugi, et osad riigid on oma piirid sulgenud reisijatele ja selle tõttu ka osad reisilennud tühistatud, lendavad endiselt kõik kaubalennukid ja neid on juurdegi lisatud.

Aasias on näiteks pandud suure nõudluse tõttu reisilennukid uuesti lendama aga selle erinevusega, et reisijatele sinna pileteid ei müüda ning reisilennukid veavad ainult kaupa. Tehastel on laovarud pausi tõttu otsakorral ja kõike on vaja kiirelt ehk paljud seni meritsi liikunud kaubad tuleb tuua samuti lennukiga.

Kui mõnel suunal ei ole kaubalennukiga võimalik Eestisse saata või Eestist sihtkohta saata, saame kasutada oma Amsterdami gatewayd selleks. Seal on kaubalende palju ning seega võimalusi kaupu saata väga erinevaid.

Seega, kui keegi on kuidagi hädas mõne kaubaga, siis kõik kaubalennukid lendavad. Andke meile vajadusel märku ja kaubad saab kenasti toodud / viidud.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page