top of page

VÄGA HUVITAV: Mis toimub reisilennukitega I 

Kas keegi on mõelnud üldse, mis kõikidest nendest lennukitest saanud on, mis enam ei lenda ja kuhu need kõik pandud on? Pole hullu ega keegi teine selle peale ka varem mõelnud ei olnud.

Kuna enamus maailma reisilendudest on tühistatud piiride sulgemise tõttu pole reisilennukitega suurt midagi muud hetkel teha, kui need kuhugi ära parkida. Kuna nende koht on õhus ja kuskil tegelikult sellist ruumi ja kohta ei ole kuhu ühe korraga kõik maailma lennukid ära parkida, on läinud vaja veidi leidlikust ja selleks on tulnud osaliselt sulgeda ka lennujaamad.

Kinni pandud osaliselt mitmed lennuväljad ning lennukid on pargitud suletud maandumisradadele ja ruleerimisradadele. Näitena American Airlines ja Delta, mis mõlemad on maailma suurimad lennukite arvu poolest, on kumbki pidanud praegu ligi 700 lennukit ära parkima (mõnisada veel siselende teevad).

American Airlines'i lennukid Tulsas, Oklaohmas (ülal olev pilt samuti)

SASi lennukid Kopenhaagenis

Lufthansa Frankfurdis

British Airways UKs

Delta Air Lines Atlantas, US

Ja nagu sellest veel piisanud ei oleks, siis on veel rohkem, kui aasta juba ka autode parklad lennukeelu saanud 737MAX lennukeid täis selleks, et neid ei olnud lihtsalt enam kuhugi mujale panna Boeingul.

Ja, mida me õpime sellest kõigest?

Püsime võimalusel kodus, hoiame 2 meetrit vahet teiste inimestega ja ei lähe Sportlandi -50%-ga uut korvpalli ostma.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page