top of page

HUVITAV: Mis toimub reisilennukitega II 

Sellel lool on teine pool ka, mis on veidi ehk rõõmsam. Reisijate poolelt nõudlus küll puudub aga nõudlus on endiselt olemas sellele kaubaruumile, mis reisilennukite näol kadus. Umbes pool või isegi rohkem kogu lennukaubast on liikunud reisilennukite kõhu all ning juuni lõpuks on tühistatud reisilendude arv kokku juba umbes 1 miljon. Selle ruumi kadumise tõttu on üha enam reisilennukeid hakanud tegema kaubalende. Osad laevad kauba ainult kõhu alla nagu tavaliselt ning teistel juhtudel ka salongi istmete vahele ning täis pannakse ka pagasi kohad salongis, kuhu sa muidu tavaliselt oma carry-on pagasi paned.

Americal Airlines tegi sellega näiteks oma esimese cargo-only lennu üle 36 aasta jälle.

Enamasti liiguvad nii reisilennukitel kõik COVID-19ga seotud kaubad - maskid jne, kuid on ka graafiku järgsed lennud, mis avatud kõigile broneerimiseks.

Lufthansa Airbus A330 (ka ülemine pilt) - 30 tonni kaupa reisilennukil

China Eastern alustas samuti salongi istmete vahele kauba laadimisega

Aga kuna nõudlus oli jätkuvalt suur hakati salongist ka istmeid eemaldama

Austrian Airlines Airbus A330

Olukorra põhjustas Hiina hilise tööle naasmisega järsk nõudluse tõus ja ruumi puudus aga nüüd on olukord muutumas kuna teises maailma otsas ehk läänes on sama olukorra tõttu nõudlus kõik järsult ära kukkunud ja kukkumas.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page