top of page

Kaubad Hiinast kiirelt ja mõistliku kuluga* - Sea-Air 

Kõigile jällegi kiireks infoks Hiinast saame pakkuda ka Sea-Air teenust, mis on praeguste lennuveo hindadega võrreldes ligi kaks korda madalama kuluga ning veoajalt jääb sinna 15-20 päeva juurde Tallinnasse. Sobib hästi just suurematele kaupadele, seal tuleb võit kuludes paremeni välja.

Taustast kiirelt kaup Hiinast liigub mööda merd Koreasse, sealt lennukiga Amsterdami ning seejärel autoga Tallinnasse. Aga nagu ikka praegusel ajal midagi ei ole kivisse raiutud ning veoajad võivad esialgsest pikeneda graafikute muutuste tõttu.

*Mõistlik kulu siis võrreldes praeguste lennuhindadega. Sea-Air u 6-7 USD / kg võrreldes tavalise lennuveo 10-15 USD / kg hinnaga. Ja veoaeg muus mõistes kiire ei ole aga selline 15-20 päeva tänases seisus Hiinast on üsna okei. Arvestades eriti asjaolu, et kõik "kolmetähelised" kullerid on üsna umbes praegu ja kaubad seisavad kuni kuu Hiinas enne, kui liikuma hakkavad (ja seda veel kallist Expressi hinda makstes).

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page