top of page

UUS TEENUS: Reisijate vedu kaubalennukil 

Juba mitu kuud on enamus ehk ligi 90% reisilennukitest maa peale pargitud ning lendamas on valdavalt ainult kaubalennukid. Siinkohal märkasime turul ära kasutamata niśi ning asusime juba mõnda aega tagasi tegelema uue teenuse arendusega.

Siinkohal soovimegi tutvustada kõigile meie äsja lanseeritud uut teenust - Passenger Cargo Class. Maakeeli siis reisijate vedu kaubalennukite kaubaruumis. Oleme mitmete lennuliinidega koostöös paigaldanud lennukite kaubaruumidesse mõned read istmeid reisijate veoks. Hinnastamine käib sarnaselt lennukaubale ehk mahukaalu alusel. Teenust testides oleme täheldanud, et eelkõige just meeste puhul on võimalik enne lennule asumist lennujaamas terminalis mõõtmisel / kaalumisel kõhtu sisse tõmmates säästa ligi 30% pileti maksumusest. Selleks, et teekond oleks veelgi mugavam oleme paigaldanud ka tavalised kontoris leiduvad ventilaatorid istmete kõrvale, mida reisijad saavad oma soovi järgi sisse või välja lülitada (täheldamise testimise käigus, et kaubaruumis õhk väga ei liigu). Samuti on soovitus kõigile reisijatele enne lennule minemist külastada WC-d kuna kaubaruumist üles korrusele saamine on üsna keeruline (sellekohase märke oleme lisanud ka iga pileti peale rasvaselt).

Hindade ja sihtkohtade osas palume meiega ühendust võtta ning kutsume kõiki meie uut teenust järgi proovima. Tegemist on hetkel ainukese omalaadse teenusega kogu maailmas. Kindlasti järgmine Eesti Skype.

PS See uudiskiri pidi esmalt välja tulema 1. aprillil, kuid see aeg oli maailmas üsna pingeline ja aprillinaljad jäid enamuses kõik tegemata.

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page