top of page

KASULIK: Hiinas pühad varsti 

Hiinas pühad 1. oktoober kuni 8. oktoober

Jah, nüüd on ka lennukitel maskid ees juba (ülalolev pilt).

Aeg lendab ja kuu veel ning käes on juba oktoober ning sama kuu alguses Hiinas kohe pikem püha - Golden Week Holiday (ei hakka parem eesti keelde tõlkima).

Peab siis arvestama sellega, et meil on vapustav 2020 ning olukord mailmas "veidi" halvem, kui siin mõnel varasemal aastal. Meri ja raudtee on umbes ning lende endiselt vähe seega mida varem proovida omal asjad teele saada enne pühi, seda parem st madalam veokulu ja kiirem veoaeg. Pigem mitte jätta asju viimasele hetkele ja nii-öelda suruda tarnijaid, et nad tellitud kaubad võimalikult varakult laadimisvalmis saaksid ja nii vara, kui võimalik enne pühi välja saata. Nädal aega Hiinas sellel ajal ei toimu midagi ja nagu ikka nii nädal enne ja nädal peale pühi on kõige probleemsemad ajad vaba ruumiga ja hinnad kõrgemad.

Jõudu ja võitleme edasi!

Kalev Kirt

Müügijuht

Flameko Forwarding

+372 535 000 10

kalev@flameko.ee

www.flamekofr.com

bottom of page